CONTACTE

Català:

Si voleu que penjem a PlayFastOrDont un disco del vostre projecte podeu fer-ho arribar de dues maneres:

- Amb una còpia física (o dues, doncs som 2 persones les que portem el blog) amb la qual ens permeti a més d'escoltar el disc, veure-hi els dissenys i llibrets, les lletres,etc.. per saber on enviar-ho contacteu per e-mail primer amb nosaltres.

- Amb un enllaç de descarrega. Dir que en part per la saturació de material que se'ns acumula al mail, no donem a l'abast, i que d'aquesta manera és més fàcil que acabi caient en l'oblit.

Blog: Playfastordont (at) gmail (punt) com

Si voleu fer-nos arribar material per que el distribuim, fer canvis, etc. o simplement per dir-nos que tenim un gust musical pèssim escriviu a:

Distri: Playfastordont (at) riseup (punt ) net

...............................................................................................

Castellano

Si quereis que subamos a PlayfastOrDont un disco de vuestro  grupo o proyecto, podéis hacernoslo llegarr de dos formas:

- Una cópia física (o dos, pues somos 2 los que llevamos el blog) con la qual nos será mas fácil escuchar el disco entero, apreciar la edición, disseño, librillo, leer las letras... Para saber donde manarlo escribirnos primero un mail.

- Link de descarga. Añadir que en parte por saturación de material en formato digital en el buzón de correo, a veces no podemos, y de esta forma acaba por caer en el olvido.


Blog: Playfastordont (at) gmail (punt) com

Si quereis hacernos llegar material para que lo distribuamos, hacer cambios,etc. o simplemente per recordarnos el mal gusto musical que tenemos hacedlo a:

Distri: Playfastordont (at) riseup (punt ) net