15.3.10

Chancleta / Botellón de castigo - Split

Ací tenim aquest split EP editat per diversos segells de l'estat: Difusión Anarcopunx, Disundead Records, Kremón records, Tiri Records, Muerte a Tipo, Sarna Social, El Gargajo Amargo, Canya de la Muntanya i Ratas del Extrarradio. Si vols aconseguir el disc, posa't en contacte amb el grup o amb el segell que et quede més a prop, són uns 3 euros.

Per un costat, els Chancleta: powerviolence/hardcore des de València que beu d'influències com Charles Bronson, Dropdead, Zanussi, Siege... vamos, els típics grups que tots ens posem quan anem a dormir. Amb penya d'altres bandes de l'escena (Derrota, Desguace, Anti-playax...), el que fan estos tios és una aniamalà; clavar 10 temes en una cara d'un 7" és una mostra de la velocitat i la tralla que imposen aquestos panda de reventats. Si eres amant de la canya burra, aquest grup et donarà una grata sorpresa.

Per l'altre costat, els Botellón de castigo. Aquestos fan un punk més crusti i guarrop rou accelerat amb unes lletres molt crítiques amb certs elements de l'escena: "Rip-off", "Marujas del punk", "Lxs guays de la escenuki". A banda, el segell Profane Existence (USA) els va comparar amb els mateixos Mob-47!

Chancleta / Botellón de castigo - Split
www.mediafire.com/?yzajqzj2xdk

Myspace: Chancleta, Botellón de castigo
Segell / label: Various