15.5.10

Ruidosa Inmundicia - De una vez


Si haguéssim de jutjar pel nom podrien ser fàcilment destriables per uns, o d'altre banda glorificats per d'altres. Dic això perquè així és com els vaig conèixer, i perquè evidentment jo estic entre els segons.

Hi havia un tio que es desfeia de tot d'Lps i d'Eps i tal, uns a 4euros i els altres a 2. Jo principalment volia el Deep Inside de Rouse, però el paio demanava que com a mínim la comanda fos de 25 nyapos, així que com que sempre compro coses que ja tinc vaig triar algo pel nom com quan compres algo a una distri així per provar. Així que apart de dos splits de E150, i un de Cementerio Show, i alguna merda més, va caure aquesta joia.

Vaig buscar algo de info, i aquests monstres son de Xile però residents a Àustria. Practiquen un HC acceleradíssim amb veu femenina i cantat en castellà. A mi m'han recordat a uns Milkhouse tant per l'estil com per a veu. Molt recomanables!!

Cara A:
01. Que fácil
02 . Nunca más
03. Gritos
04. Lo enfrentaremos
05 . Indiferencia

Cara B:
06. Y vuelvo a odiar
07. De una vez
08. Inocencia robada
09. Ellos son
10. Y que sucedió

Ruidosa inmundicia - De una vez (2005)
www.mediafire.com/?mmnmmoaez4n

Web: www.ruidosainmundicia.net
Segell / label: Thought Crime

2 comentaris:

Play Fast Or Don't. ha dit...

Ie crustep! Els tios estos són xilens afincats en Àustria, ho sé perq justament l'altre dia me van recomanar este disc i vaig flipar! I els Husmo són païsanos meus (de Castelló) exiliats en barna, si no m'enganye. No ens furteu les nostres bandes!

Dan ha dit...

RUIDOSA demo 7'' vinyl out now on EVEN WORSE recs!
great demo!

Dan