9.6.10

Chancleta / Crani Sèptic - Split


Bueno, bueno, bueno... després d'un periode sense actualitzar per la meua part, tornem amb força! En aquest cas, l'split EP entre dues bandes de ruidaco del bo: Chancleta i Crani Séptic!

Els Chancleta, després del seu primer compartit amb els Botellón de Castigo, tornen a la càrrega amb aquesta segona edició. Res de nou, mateixa fòrmula: una apisonadora de hardcore, thrash i powerviolence que clava vuit temes frenètics en poc més de 5 minuts. Anomenen influències d'Infest, Charles Bronson, Dropdead, Siege... en fin, música de meditación melodramática.

Per l'altra cara del plàstic estan els Crani Sèptic (Barna) que tampoc es queden enrere amb una barreja de metal, grind i hardcore bèstia. Lletres polítiques, fosques i cafres i en català, fet molt respectable, i més dins d'una escena coma la del metal extrem.

A destacar també la genial presentació de tot el disc (inclosa en l'arxiu de descàrrega) a càrrec de Don Rogelio. Poca cosa més a dir, si voleu el disc només cal demanar-lo a Disundead Recs. i pillar-lo per 3 leuros de res!

Chancleta / Crani Sèptic - Split
www.mediafire.com/?1j89gubywzyndfx

Myspace: Chancleta, Crani Sèptic
Segell / label: Disundead, Victim

5 comentaris:

Mario ha dit...

Vaya punto, la cara de Chancleta a 45rpm y la de Crani Sèptic a 33rpm, no lo habia visto nunca.

Anònim ha dit...

Excel·lent split, sí senyor. Crani Sèptic prometen molt. És molt lloable veure una banda de música extrema cantant en català. Endavant.
Les rpm del vinil m'ha recordat a un dels EP's de 24 Ideas, on igual que aquest, una cara va a 33 i l'altra a 45.

Play Fast Or Don't. ha dit...

Efectivament, grans els Crani Sèptic.

I dels Chancleta no te digo na, me va sorpdrende molt gratament torbar-me amb una banda d'aquest pal i damunt de València.

Anònim ha dit...

Mestre, només es descarrega la cara de Crani Sèptic, i la de Chancleta?!?!

Play Fast Or Don't. ha dit...

És estrany això però weno, ja l'he tornar a pujar. Prova ara a veure!