19.12.10

The Gundown - Endless loads of rage

Una altra vegada ho han fet: simplement impressionant. Ací està el nou treball de la banda de Tarraco que arriba de la mà de Sell Our Souls. Després d'una demo magistral i un compartit amb Vondänikens també genial, The Gundown ens regalen per fi el seu primer llarga durada. El plàstic consta 7 temes per cara d'un punk-rock amb molta melodia, plens de coros que sempre apareixen en el moment oportú i un regustet a bandes americanes. Porten junts sols des de l'estiu de 2008 però pareix que estos tios estiguen tota la vida dalt dels escenaris perquè a l'hora de composar saben molt bé el que volen i queda demostradíssim que també saben com aconseguir-lo, i en aquest curt periode de temps han sabut crear un so distintiu i personal, un so cent per cent The Gundown.

Si vols la teua còpia, en vinil negre o edició limitada en roig, i amb codi de descàrrega, pots demanar-la a través de la web de Sell Our Souls o també esperar a que vagen a tocar propet del teu poblado chabolista. Amb un poquet de sort faran doblete ací a Castelló.

The Gundown - Endless loads of rage

Segell / label: Sell Our Souls



5 comentaris:

eraser ha dit...

gracias! tenia muchisimas ganas de escucharlo!

un saludo

Play Fast Or Don't. ha dit...

Buah, no te defraudará!

Por cierto, pongo vuestro blog en los enlaces que no sé por qué aún no estaba.

Salten!

Juan Carlos "Peña" ha dit...

Gracias !!!!!!! Los he visto en directo y son una caña !!!!

Anònim ha dit...

Ei!
Molt bó el blog,
Doncs sí els tindrem a Castelló per dos vegades, primer amb The Bite banda power pop revival bonissima.
I després per la part que hem toca els portem a la CSO la Nau, amb Vondanikens també i el grup de street punk Hell Beer Boys. Només estiga el cartell te'l faré arrivar.
Molta sort amb el blog!

Play Fast Or Don't. ha dit...

Hey, gràcies per confirmar-ho! La veritat és que és una sort que passen per ací dos vegades. Ja ens mantindràs informats, saluten!

Christian.