3.2.11

OvertHHHrow - Carobs, fodder and schadenfreude

WARNING:
Primer de tot confessar que pateixo d' una patologia HHHac·cstranya (tot i que no tant malatissa com la de la xavala aquella del Justin Bieber) i tot el que van fer, han fet i puguin fer aquesta gent ho justificaré, m'agradarà, i em semblarà guai. Un cop advertits, començo:

Bueno fa molt temps que tenia ganes de penjar això. Pel qui no ho sapigueu, això és el projecte dels HacHacHac i es aquí on hi deixaven anar les seves influències més metàliques i crossoverenques i, com a Rouse, també ho feien en anglès. Aquest 3r projecte Hac·cenc és potser els menys conegut pel fet de que no van deixar gaire material gravat a diferència dels HHH o els Rouse. Però cal tenir en compte que metre estaven alive, van tocar amb els mateixissims Kreator entre d'altres. Fins ara només hi havia editat un split amb WHN? on hi apareixien uns quants temes de la demo del 89, i després teniem un directe d'overthhhrow al pais basc inclós a l'edició Yanki-Francesa de la discografia dels Farina d'ossos humans.

Totes aquestes gravacións que enumerava, així com aquest -Carobs, fodder and schedenfreude- es han estat editades en 2 vinils a traves de Trashtocat.

La història d'aquest LP ve de que al voltant ja de l'any 2009, gairebé 20 anys després de l'epoca en que es van gravar els assaigs, en Koki va decidir-se a recuperar les gravacions overthhhroweres que dataven de l'any 1990 i que havien quedat oblidades. Així es van decidir i en Koki (bateria i veu) va gravar les veus per als estudis ultramarinos. El resultat? Doncs bé, exceptuant els 4 primers temes, que provenen de les les sessions d'estudi del Homo Homini Lupus dels HHH, la qualitat de so no es gaire bona ja que com deia prové de so de local d'asaaig, Però es que potser això us tira enrere?

Això comença amb un apoteòsic i brutal memory of infames, un tema que parla de la crema de la bilblioteca d'alexandria al 48 A.C , i en Juli Cesar dient “Deixeu-la que cremi.... Let It Burn” si us heu tragat el directe a banyoles haurieu de conèixer el tema. Transgenesia és una altre tema que et transportarà i et farà sacsejar el cap.

El tercer tema, Not Me, es un jodido temon, quedeu advertits amb un estribillo final que m'entussiasma. El segueix Carobs, fodder and schedenfreude (garrofes, pinso i alegria pel dolor dels altres) i aquí trobem un d'aquells muntatges rollo la intro de Estúpido País, però actualitzat amb les pocasoltades que sentim avui dia a la TV. El disco continua fotent canya però una mica menys inteligible, I a partir d'aquí us deixo a vosalters que ho jutjeu.

El rip del vinil el vam fer amb un equip no gaire adequat, i podria estar una mica millor equalitzat, però és lo que hi ha. D'altrebanda el vinil inclou un fanzine amb una entrevista a en Koki feta l'any 2010 i les lletres dels temes. Si hi ha demanda puc escanejar-ho.

Bon apetit!

OvertHHHrow - Carobs, fodder and schadenfreude

Llibret

Més info: @Wikipedia
Segell / label: Trashtocat

3 comentaris:

Mario ha dit...

El sonido sin ser la ostia tampoco está nada mal... ya que has subido el libreto te pillo el enlace. Un saludo.

Vinyl Solution ha dit...

Buen curro, tío. A mí este disco me mola bastante, y fue un olvido imperdonable cuando hablaba de bandas de crossover en mi blog (aun thrashers, tiran bastante de crossover).

grindrunner ha dit...

Excelente disco. Puta madre haber recuperado estos temas que de otra manera hubiesen quedado en el olvido. No os suenan más a HHH que a OvertHHHrow? En definitiva eran los mismos tíos. Por cierto, dónde pueden pillarse los originales? Quedan aún muchas copias en distribución? No me gustaría quedarme sin ella. Si alguin controla el tema agradezco informació.
Salud y HHH!!!