25.4.11

HHH - Un altre directe a Banyoles

HHH - Un altre directe a Banyoles

Enllaç: www.mediafire.com/?l4x639yvl1hcl6n
Espai: www.myspace.com/harinadehuesoshumanos

Primer agraïr a en Marc de Woses, Dissäpte i Not an actor, que em va rular aquest directe dels HHH.

Es tracta d'algo inèdit, i en l'últim temps han sigut moltes les coses que han anat veient la llum (i no tinc clar si és bo o dolent):

D'una banda els LPs d'Overthhhrow de part de Trashtocat amb les lletres i l'entrevista a en Koki. També l'edició de BCore de la discografia d'H en 2Cds , que tot i que digipack i disseny estan força bé, el fet de no incloure-hi les lletres, a més del preu, fan que tirin enrere (l'edició franco-yanki si que era la bona, i me'n pendeixo de no haver-la comprat un dia que la vaig veure a una distri a un concert al monstre de Banyoles, a Gràcia!). També es va sumar a reeditar-ho el Grillo Libertario força més assequible en quant a preu però altre cop sense lletres... Què collons ens passa amb tot el que tenim?

També BCore ha editat per primer cop en vinil «Sin Identidad», i és algo que tinc pendent pillar-me. I fa poquet també han reeditat el «Deep Wound» de Rouse, en vinil vermell.

Com a última cosa que se m'acudeix que ha vist la llum son alguns directes en video al youtube. I bueno això que aporto és un directe gravat a Banyoles. Suposo que, pels temes, és d'entre el 91 i el 93. Bon repertori, amb estupideses com «Like a Prayer» de la Maddona, i amb més comentaris entre cançó i cançó, etc.

Dir que a mi em va fer passar una bona estona i que la qualitat de so és més o menys bona i que almenys permet entendre que estan tocant. Dir també que m'ha pres el seu temps etiquetar els temes, ja que n'hi havia algun d'overthhhrowero, que tot i la meva hhhobsessió, se m'escapava.

Doncs això.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

el directe de Bilbao del youtube es pujat per mi! HHH forever!

Agus ha dit...

Muy buenos los Harinas...yo tengo un par de conciertos en video de ellos.
Salut!!
Agus

Play Fast Or Don't. ha dit...

iep, pues podias rularlos no??
yo sólo he vusto este que dice Kortat de Bilbo, i ese de jalaspi con la luz verde.

pronunciate!!

Agus ha dit...

Tengo ese de Jasalpi, un ensayo en casa de uno de ellos y otro u oyros dos. No se si uno es el de Bilbo. Tendria que mirar.
Saludos

Play Fast Or Don't. ha dit...

hóstia pues el ensayo casero molaria mil tenerlo, y joder el resto también!
si eso escribeme a playfastordont@gmail.com y lo hablamos

Agus ha dit...

Te he mandado un correo, brother...
Saludos