22.1.12

Assac! - Demo 2012 CS

Assac! són un nou grup de jarcó que s'han presentat aquest cap de setmana i ho han fet "por todo lo alto". Divendres a l'Estraperlo amb els Revés, Erantzun i els mítics Scream. I dissabte al Can't Keep us Down,  festival de 2 dies on hi van ser: Appraise, Crim, Extensity, Prevail, Dissäpte, Col·lapse, The Gundown, Absurdo, Truth Trough Fight, Pay the Cost i Get It Done. Malauradament no vaig poder-los veure cap dels dos dies... això sí, em vaig pillar una còpia. 

Foten un estil que trobo molt a faltar en aquesta ciutat i pel qual sento especial predilecció i que, la veritat, fotia falta que algú ho fes.... Havent mamat grups de Boston dels 80 i recordant a Negative Approach, Negative FX o Slapshot... i com ells mateixos diuen "Playing Hc like if the 90's never happenened", ens arriba aquesta bofetada de Poder-Violència de bateries tupatupateres, Crits potents... Canyella en branca, vamos! El grup l'integren en Jaume (Cinder, Col·lapse, The Few) a la guitarra, Sergi (Ex-Afganistan Yeye's) al baix, Robert (24 ideas, Unabomber) al micro i Xavi (Hardmeans, Hasta El Kulo, Thementes, Mal Cuerpo) al tamborí. 

S'han fet 100 còpies de la demo editada en K7 per Black Sheep, i cada cinta està personalitzada (jo tinc una amb -devillock misfitero-) i ha estat gravada entre el seu local i el seu lavabo per ells mateixos. Consta d'11 temes, (entre ells una versió d'SSD adaptada al català), un tema en itàlia, un (diria que) en àrab, una en anglès, i 8 en català. 

Assac parlen de l'absurditat de la societat en què vivim, prenent-s'ho però amb molt d'humor que es veu reflectit per exemple a -Friso-, -Per llogar-hi katanes- o a -Has begut Oli, Oli Wan Kenobi-. D'altres cançons enfotent-se de les elits i les tonteries que hi ha al jarcó: -Secta- o -No vull seguidors-. O també a -S'ha acabat el broquil- hi parlen de quan, a finals de novembre, la Maruja, militant del PSUC i veïna de Nou Barris, va rebutjar durant la mateixa cerimonia d'entrega de premis la medalla d'honor que l'Ajuntament de BCN pretenia entregar-li, i deixant així al fill de puta d'en Trias amb un pam de nas.

Conclusió: pràcticament obigatori!!

Assac! - Demo 2012

Segell / label: Black Sheep

4 comentaris:

xavi hastal kulo ha dit...

hola..soc xavi,el batera.nomes dir te que jo tambe vinc d altres grups com HARDMEANS,HASTA EL KULO,THEMENTES,MAL CUERPO....gracies per fer una resenya de la demo.salut!!!

Play Fast Or Don't. ha dit...

Gràcies Xavi per l'apunte, i disculpa per no posar-ho però no ho sabia.
He vis
Per cert, avui li he dit a en Jaume per viam si podreu tocar per un merder que estem organitzant per l'abril!!

salut!

xavi hastal kulo ha dit...

clar ke si...hi tant!!!!lo ke fagi falta!!!!

eraser ha dit...

fasntastico