19.6.12

Mandanga! - Primeres gravasions


´
Bàsicament som els Dissäpte (Aitor, Costa, Valls, Josep) però fotent un altre rollo... Si no et va agradar Dissäpte pequè ho trobes massa sorollós, potser això t'agrada, i si et va agradar Dissäpte, doncs dir que ens ho hem deixat estar perque això és més divertit.

Fotem punk sense distorsió i diria que no calen exemples d'influències... Bàsicament aquí hi ha 9 temes en català que recopilen les 3 primeres gravasions, amb temàtica que va passant per ximpleries o per coses mes series com per exemple considerar que en Q. Monzó hauría d'estar al talego perque el format de La Vanguardia on hi escriu la seva columna no encaixa dins dels estàndars d'un zine, o sobre la mala costum de creure que a tot arreu on s'hagi de cuinar vegà cal fer-hi apologia del seitan com si fos lo únic que es pogués menjar, entre d'altres.... Tot en una qualitat de so més que acceptable!

Dir en tenim una quarta gravasion amb temes i alguna versió que en quan pugui actualitzaré l'arxiu afegint-les.

Ens presentem el divendres 22 a l'Eclèctic, Torelló, amb les Crit, Los Severinos i Los Caídos, i dir que estem oberts a tocar on es pugui per un sopar sense seitan i un o dos grams de mandanga!

Mandanga! - Primeres gravasions

Segell / label: (esperem que ens ho editi) El Fary Es Dios Records

1 comentari:

John Karra ha dit...

Josep, fill de puta, posa la portada ben feta que us vaig enviar home! (que es notin els 10 minuts del meu temps preciós que li vaig dedicar).