23.8.12

WE'VE GROWN 'zine #3

Ja està disponible el nou número del WE'VE GROWN 'zine. Aquesta tercera entrega consta de 50 pàgines escrites en català on apareixen entrevistes als bilbotarres Represión, als saragossans Warsong i als Valencians Disparo. A més, recuperem una entrevista feta al grup de powerviolence No Comment apareguda a un fanzine alemany el 1993 per a donar un poc més de context a l'article aparegut al número anterior.

També s'inclouen un bon grapat d'articles, tant musicals com de temàtica política i social: un reportatge de l'escena de Washington DC als 80 (més enllà de Minor Threat o els típics grups), un article sobre les minories racials dins l'escena hardcore (amb bandes com Los Crudos o Racetraitor), a més d'altres articles on es parla dels moviments socials, les mancances del moviment estudiantil, guerra i pau dins de les fronteres de l'Estat...

En aquesta ocasió hem inclòs una secció de columnes d'opinió que esperem que en els pròxims números vaja a més. Per últim, no ens oblidem de la secció de ressenyes on apareixen un bon número de discs i fanzines, a part dels típics dissenys, montatges, etc.

COLUMNES / ENTREVISTA: REPRESIÓN / STARTED IN DC: L'ESCENA DE WASHINGTON ALS 80 / MÉS ENLLÀ DELS NOSTRES NASSOS: GUERRA, PAU I SEGURETAT / ENTREVISTA: WARSONG / SOBRE ELS MOVIMENTS SOCIALS I LA PERSPECTIVA HISTÒRICA / ENTREVISTA: DISPARO / HARDCORE I MINORIES / CRÍTICA AL MOVIMENT ESTUDIANTIL I ELS SEUS APOLOGETES / ENTREVISTA: NO COMMENT / RESSENYES


El preu serà 1,2€ (més despeses d'enviament). A partir del dilluns hi haurà còpies, qui en vulga una pot escriure a wevegrownzine ( at ) gmail ( punt ) com.
Per als que sigueu de barna o rodalies, la distri Play Fast Or Don't prompte tindrà còpies, per a contactar: playfastordont ( at ) riseup ( punt ) net.
Si alguna altra distri també disposa de còpies ja informarem.

Per a descarregar en PDF: