14.3.13

Mind Crash - S/t LP

Primer treball d'aquesta gran banda de Barcemoda on entre els seus integrants hi ha penya de tot arreu menys de la ciutat comptal... El bataca, en Magu (Mördare, Los Dolares, Pollos Hermanos...), és de Venezuela; l'Aaron (Diffusion), al baix, diria q'és d'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) i el cantant i el guitarra, Izzy i Will (Peor), són dos guris, diria que un canadenc i l'altre francés.

Bàsicament, 9 temes en anglès de thrash punk (o punk thrash) vacilón i amb coros molones. De fet, sempre que els he vist en concert, i van vàrios, tots anaven tot-doblegats i lo partieron todo oiga!

La portada és obra del PapadaPeluda (ens va fer la de Dissäpte). Pel que tinc vist ara al març aquesta merda ha sortit en vinil 12'' i així la penya aquesta aprofita per fer gira entre el 22 i el 31/3 passant per França, Alemanya, etc. i al maig se'n tornen a anar cap a Holanda, Bèlgica... O sigui que cuidao Europa! Entretant però van tocant prou per Barna així que els que sigueu per allà aneu a veure'ls, per escoltar-los tene el disco sencer i de gratis. 



2 comentaris:

Unknown ha dit...

ja ha sortit el lp!

Play Fast Or Don't. ha dit...

uep kortat, corregit! merci per l'apunte, i veig així que és un LP i no un split.