26.10.13

WE'VE GROWN 'zine #4

Doncs tornem a la càrrega amb el nou número del WE'VE GROWN. Aquesta entrega consta de 56 pàgines, com sempre, escrites en català, on hi ha entrevistes a Absurdo de Barcelona, als mallorquins Orden Mundial (ex-Cop de fona) i a la distri Comú de Castelló que enguany celebra 20 anys de distribució i edició alternativa.

Com és habitual, també trobem articles de temàtica musical, política, moviments socials, etc.: textos sobre la banda powerviolence Infest, les Panteres Negres, el moviment contra els desnonameents al Bronx estatunidenc als anys 40... A part, com al número anterior, s'inclou un apartat de columnes, a més de la típica secció de ressenyes d'un bon número de discs i fanzines, i els típics dissenys, dibuixos, fotomuntatges i altres merdes.

COLUMNES / INFEST: FROM CALIFORNIA WITH LOVE / ENTREVISTA: ABSURDO / PANTERES NEGRES: ÉS LA REVOLUCIÓ, BABY! / ENTREVISTA: COMÚ / ORGANITZANT ELS DESOCUPATS DEL BRONX / ENTREVISTA: ORDEN MUNDIAL / VIURE HA DE SER UNA ALTRA COSA / RESSENYES


El fanzine val 1€ i per 1€ més (crec, més o menys, hauré de mirar que diu el nostre amic Correus) el tens a casa. Si vols demanar alguna còpia: christian.hxc ( a ) hotmail ( dot ) com. Pels que sigueu de Barna o voltants, en brevas la distri Play Fast Or Don't tindrà còpies, i potser alguna més (ja informarem). Per a contactar: playfastordont ( a ) riseup ( dot ) com.

Per a descarregar en PDF: