23.4.15

X - Torsion - Odio eterno


Bon disco que s'han tret aquest nou grup de barna format per penya amb  prou rodatage que milita a grups com Net Weight, Butrón, Änsia entre molts altres. Van 21 trallazos de fastcore, power violence, o simplemente hardcore o com merda li volgueu dir, tot en menys de 16 minuts. Pinta bé no?

A ritme de bona ballaruca blast-beatera i amb riffs ultra-rapids, però sempre sonant a HC-Punk (como tiene que ser, no?) riffs que s'entenguin i es pugin tararejar (o lololejar que se nos da mejor) i allunyats del virtuoso, cansino, i pesat metall. Canten en castellà i les seves lletres invoquen a la ràbia, l'odi i la destrucció com n'és exemple "CIES Ardiendo", "Explosión de tensión" o  "La hoguera de la alegría" on hi fan referencia a cert moment d'epicitat, i que tots recordareu, durant la vaga general del 29 de setembre de 2010 quan va cremar un cotxe de la Guardia Urbana
 Ha sortit editat en LP de la ma de diversos segells tant de l'estat com de fora. Nosalres en tenim alguna còpia a la distri.

Conclusió: bona merda per posar a donar voltes al tocadicos de bon matí com jo ja porto 3 dies fent!

X-Torsion @ Bandcamp

Segells: Sengaja Rcds, Grinhead Rcds, Broca Rcds, La Agonia de Vivir, 3 Kicks Rcds, Dingleberry Rcds, Noise Mongers Rcds.