16.4.10

Dishammer - Vintage Addiction


Justificació completa
Impressionant aquest disc dels Dishammer. La banda està formada per membres d'algunes de les millors bandes de l'escena metàl·lica extrema estatal (Moho, Machetazo, Looking for an Answer, Disnation...). Açò és una bona carta de presentació, però encara és el principi. Punk cafre, crust, black i thrash fusionats sota una la mateixa finalitat: macarrisme sonor i rendir tribut a aquelles bandes que tantes alegríes van donar al món del punk i del metal en la dècada dels '80: Hellhammer, Disclose, Venom, Discharge, Amebix... Si eres un puto moderno aquest no és el teu disc, perquè ací el salvatgisme, el garrulisme i la mala llet caminen de la mà trenta anys enrere.

Dishammer - Vintage Addiction
www.mediafire.com/?mzmwj2wjmyw

Myspace: www.myspace.com/dishammer
Segell / label: Hell's Headbangers

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs segur? Escoltar hardcore o d-beat i, sobretot, portar una bona -i cara- selecció de parches, xapetes, tatus i demés parafernàlia és, ara per ara, de lo més moderno i guai que hi ha!

Play Fast Or Don't. ha dit...

doncs se veu que a quan van tocar a l'estraperlo el 1r de miag,(crec que era) el cantant se comportava com un capullo fent comentaris masclistes i demás. Jo no hi era perquè aquell dia montavem una altre merda.