21.7.10

Totälickers - El poder absoluto aniquila la vida


Nova edició dels de Barcelona que estan que ho trenquen tot i que han tret a la llum tres edicions alhora: el llarg "El poder absoluto aniquila la vida", l'split 7" amb els neerlandesos Power is poison, i un 4-way split 12" amb Bad Taste, Entierro i Hijxs Taradxs.

En aquest nou LP trobem 15 talls de d-beat punk rude i cru en la línia dels seus anteriors discos, però on podem apreciar un lleuger canvi en quant al so del grup i també en la producció del disc que potser puga fer que aquest disc sone un poc més repetitiu que els seus anteriors treballs. A banda d'aquest xicotet detall, ja sabem que tot el que ve de mans d'aquesta gent no pot defraudar, i en aquesta ocasió tornen a donar una lliçó de punk accelerat i furiós que beu tant d'influèncias angleses, com japoneses, com -sobre tot- escandinaves. Si et mola, per descomptat que el disc està disponible a moltes distris i segells de l'estat i pots adquirir-lo per 8 ecus.

Totälickers - El poder absoluto aniquila la vida

Segell / label: Kremón, Grita o muere

1 comentari:

Play Fast Or Don't. ha dit...

Per cert, si no m'enganye, la portada l'ha fet Buda, bateria de Totälickers i de Kärnvapen Attack (es nota la semblança). Està molt wapa.