24.1.12

Lagonsales - Tot és culpa de l'aborriment

Lagonsales són una banda l'Empordà (Girona) formada per 4 arreplegats, que després de bastants canvis de formació, s'estableixen com a quartet amb en : GG, l'Hèctor, en Caran i el Ventós. Ells mateixos es defineixen com a mugre-punk i recorden una mica als DK o als Misfits, tot i que amb més potència. 

Aquest és el seu primer LP i, si no m'equivoco, va sortir a prinicipis de 2011, està gravat als estudis Ground i masteritzat a l'Ultramarinos, i consta de 15 temes, majoritariament en castellà i anglès, tot i que també hi ha alguna en català. Al llarg del disc hi ha vàries fases: temes amb guitarreos bailongos con -Cry,cry,cry-, d'altres de molt bonrolleros com -I've got Stripes- o d'altres de més directes, i que des d'aquí el reivindico com a himne, com -Pixapins-. 

Com a nota personal, recordo veure'ls per primera vegada a la KGB amb Strung Out, i l'última (diria) a L'Ovella Negra, concert del qual la banda no deu guardar massa bon record ja que els van forçar la furgo i els hi van fotre tot el material... tot i això, els tios van pujar a l'escenari i ho van donar tot. L'edició corre a càrrec d'Eating Shit Records, Inxausti Rcds i Mano a Mano, i us podeu fer amb una còpia per 5 euros, i sinó  tenen el disc en descàrrega directa al seu bandcamp.

Lagonsales @ bandcamp
Segell / label: Eating Shit, Inxausti

3 comentaris:

INXAUSTI RECORDS ha dit...

Gracies per pensar en nosaltres. Per cert, el disco esta co-editat amb INXAUSTIRECORDS, MANO A MANO. Salut !

Play Fast Or Don't. ha dit...

Apuntat! mercii

iñakoak phatetico ha dit...

pues ya me mola eh!