30.10.12

Hamato Yoshi - Ao Vivo nos Kágados 25.10.12

Primer saludar: Hola. Ara que ja està fet dir que aquesta és la  meva primera entrada al blog desde Coimbra, Portugal. Dir que se siente, però  que per aquí tot bé... i que si, que aquesta entrada només respon a motius autobombescos.

Com que de CSOs Okupats a Coimbra pocs, ho cobreixen amb les repúbliques, que són una història on hi ha un ambient molt semblant i que (de moment encara) són totes legals, paguen lloguers antics i hi han concerts, festes tallers, sopars...

El grup, tot i que ningú és de Coimbra, te penya de Fafe, de les illes Açores, Castel-branco i jo mateix, de Barna. Per ara ja hem fet 3 concerts per algunes Repúbliques de Coimbra:  la dos Córsarios das Ilhas, amb Tempesta, Midnight Priest Battlescars i Estado do Sitio; a  la Rep. das Marias do Loureiro, i a la Rep. Dos Kágados amb Wake The Dead, Mutim i OldTree.

 Hamato Yoshi neix a la setmana d'arribar jo a Coimbra (hi ha un video que unes amigues ens han fet amb molt d'amor on s''hi veuen les intimitats i la precarietat del procés assagístic...) Com que encara no fa gaire temps que toquem junts la cosa no s'ha definit molt, però tot apunta a que tira cap al fastcore i powerviolence cantat en portuguès, tot i que alguns dels primers temes fos en anglès i potser apuntés més cap a d-beat/crust.

El grup lestà format per el Paulo al Baix, Gouveia a la Guitarra, Pedro a la Veu i Jo(sep) a la bateria. Els dos primers ja havien tocat junts als Respostes Simples, en Pedro és el seu primer grup, i jo vinc d'Addenda, Dissäpte i Mandanga!

Aprofitar per dir també que:

Divendres 7 de Desembre
Audició de soroll amb:

HAMATO YOSHI
coimbra-bcn fastcore powerviolence molt brut!

CONFUSA
dosis de punk guarro desde valència

CRIT
Ciu-youth hc punk des d'aquí mateix

+ TBA
..
Entrada: Donació (NO gratis!)
Els beneficis es destinaran a una caixa de resistència solidària i anti-repressiva.
Casal de Joves de Roquetes
C/Vidal i Guasch 16, Roquetes L3 (cola't!)
*Probablement hi haurà menjar vegà.
..
POR FAVOR, RESPETA EL DESCANSO DE LOS VECINOS: ¡NO TE QUEDES DANDO POR SACO ENFRENTE DEL CASAL!
..
Potser, amb (mala) sort fem algun altre concert entre el 6 i el 9 de desembre... Escoltem ofertes que incloguin noodles i sake!



Hamato Yoshi - Ao Vivo nos Kágados 25.20.12:

Segell / label: (como no) PlayFastOrDon't