24.7.16

Fuerzas Libres Del Interior - Demo 2016


M'ha tocat anar una mica més lluny d'Hospi o de Molins -però sin salir del ghetto- per anar a trobar les Fuerzas Libres del Interior. Emo/screamo -molts arpegis melancolics inclosos-, hardcore-punk, tupatupas, amb bons riffs guapos i a les veus trets característics d'aquest rollete -trossos amb veus parlades-ploraneres-netes-desgarrades, que suposo són conseqüència de ser d'on són: Valladolor 

Crec que amb un cop d'ull als títols de les cançons es veu que els flipa la química (que si , CH30H, , etc). Ho aprofiten, ho junten amb una altre passíó com ho és la música i se'n valen a cadascun dels 5 temes utilitzant conceptes de química com a punt de partida i per donar enfocaments a les (mal)comportaments i les tendències autoritàries destructives de la humanitat-. 

 M'ha molat molt el primer tema Preludio para Cesio 133, i La electronegatividad de la circumferencia  -amb col·laboració de L'alberto de Provocación al Incendio- Un altre punt molón és el fet d'incloure el llibret amb explicacions a la descarrega, fet que demostra la importància que li donen a les lletres.


Segell: Autoedició