12.3.10

Almax / Mistkäfer - Split


Ací portem aquest boníssim split LP entre dues bandes saragossanes, editat per Mala Raza. Per una cara, Almax, "hardcore disorder zgza". Grup nascut a partir de les cendres dels genials Kärnvapen Attack. Una apisonadora de hardcore rude i primitiu i dels que diuen que veure'ls en directe és la repanocha. No és d'extranyar, ja que la gent que trobem ací no és que siguen principiants precisament: gent de bandes tan consolidades com Holocaust in your Head, Disface, Totälickers, ÖBNI o Yakuza Horror. De lo milloret del hardcore/punk estatal, vaja.

Per l'altre costat estan Mistkäfer. Un quartet femení de crust-punk que ja van donar que parlar amb la seua demo en cd-r. Ara arriben amb més experiència, en part gràcies a les gires que han fet per l'estat i per França, i això és reflecteix en el seu so, més madur i cru. Anomenen referències com Mob 47, Kaäos, Disrupt... encara que a mi me sona més guarro i cridaner.

Almax / Mistkäfer - Split
www.mediafire.com/?ny4c3otzm5z

Myspace: Almax, Mistkäfer
Segell / label: Mala Raza

2 comentaris:

Jaume Ciutat Podrida ha dit...

Gracies per el comentari i al difussió, a veure si aviat anem a tocar per llevant!!! salut!!

jaume

Play Fast Or Don't. ha dit...

Gràcies a vosaltres per editar este discazo, jaume! He vist que heu posat la ressenya al myspace, a veure si és veritat i veniu per ací!