30.1.11

Intolerance - Aspectos humanos de la vida animal 7"

Durant les pròximes entrades ens vindrà un aloud de hardcore asturianu, i quina millor manera de començar que amb un dels seus majors representants com són els mítics Intolerance. Bé, la banda es forma al voltant de l'any 90 i dos anys més tards veu la llum aquest primer EP, que en principi estava destinat a ser una maqueta però que, degut a l'interés de Fobia-Duros Sentimientos a traure'l en vinil, finalment va eixir en format 7".

L'actitud d'Intolerance es va caracteritzar pel seu hardcore amb contingut altament polititzat i compromés durant tota la seua interrompuda existènica (interrompuda per l'ingrés en presó del seu guitarra per insubmissió), fet que queda patent en el preu del disc, 150 pesetes (menys d'1 euro), fent d'aquest el primer disc editat de manera non-profit a Asturies. I per cert, el disc me'l va passar Jaume, que, si no m'enganye, el té original!

Intolerance - Aspectos humanos de la vida animal 7"

Segell / label: Fobia-Duros Sentimientos

5 comentaris:

King Mob ha dit...

Tremendo 7", el original se sale, desplegable con fotos y las letras en asturiano, castellano o inglés, una pasada. Lo vi un día de casualidad en una tienda de discos y flipé.

Unknown ha dit...

jo també el tinc original!

Play Fast Or Don't. ha dit...

Joder, ara tot el món té el disc original menys jo jajaja.

Ya es tener buena suerte encontrarte este disco en una tienda, eh! El libreto, como dices, se sale. En el .rar también viene aunque en una calidad algo malilla.

Unknown ha dit...

jaja! es veritat! també tinc original el split lp de Dixebra, Escandalo Publico i Intolerance.

King Mob ha dit...

Jajaja, Kortät, yo també tinc aquest original
Espero que si algún día, llego al momento en que tengo que vender mis discos para comer, se hayan revalorizado esos dos y algún otro xD