11.11.11

Mox Nox - Down

Bé, estic molt orgullós d'aquest debut un tant especial de la banda Mox Nox. Orgullós, ja que són tots de la meua comarca, La Marina Alta i perquè no dir-ho, pot ser estiguem davant d'una de les millors bandes que hem tingut en aquesta comarca mai. Acabat de veure la llum, baix la mà del també segell de La Marina Alta, Polze De La Mort, han tret un disseny de 7" magnific, una edició de luxe, amb un disseny de luxe i 2 temes que ens mostren de quin pal va el grup i sembla el començament d'una banda que té molt a dir.

El single consta de dos temes, la cara A, el gran tema "Down", un tema molt ben elaborat, que pinta des de principi a fi una atmosfera punki, però al mateix temps, indie, tirant de pedals i de riffs eficients i que fan d'aquesta tema una magnifica mostra de lo que és i de quin pal la banda. En la cara B, ens trobem amb una versió dels grans Suicide, "Rain Of Ruin", però ells li han donat el toc, portant el tema del duet novaiorquès al seu camp, al seu so i a la seua llengua, si, així és, l'han titlat "Pluja De Merda" i el canten en valencià, li han donat un toc més agressiu al tema i li han donat el toc "monoxero", fent el tema altra gran mostra del que poden fer.

En només una escolta t'atrapen, et convencen i bé, una bona mostra, humil i sincera, que al País Valencià, hi ha molta i molt bona música. Açò és el començament, veurem que diu el temps.

Ressenya de Pluralitat Musical

Segell / label: Polze de la mort