22.11.11

The Outsiders - Todo va bien


The Outsiders són els nostres companys de local (d'Addenda, Dissäpte i Not An Actor) per lo que suposo que tot i que no toquem ben bé el mateix sub-estil jarcorià, algo se'ns ha enganxat...

No tinc clar des de quan porten el grup, però almenys 5 o 6 anys segur, i sé que hi ha penya que abans tocava a Social Quake, i que algun toca també a Sin Eskrupulos. Anteriorment havíem penjat una demo seva amb la que considero que han "canviat" força, abans hi veia més toques de grups rollo youth crew i ara trobo que foten un rollo més canyero.

Foten, com ells mateixos diuen, un hardcore-punk corrosiu bastant a pinyon fijo tot i que amb bastants arreglos que li donen força personalitat. El disco està compost de 10 temes, 8 en castellà i 2 en anglès, a destacar el tema que obre el disco "Qué vais a hacer", "Sal de ahí" o el tema "30 años" que (diria que ) va dedicat a l'Amadeu Casellas.

L'edició va a càrrec d'El Lokal i els amics de Canya. Si voleu còpies a PlayFastOrDont en tenim també per 4 euros! Gaudiu-lo!

The Outsiders - Todo va bien (2011)