27.1.13

Los Pollos Hermanos - Pollos Hermanos

Aquí tenim el nou grup de penya de Barna i Mallorca, tot i que pel que entenc estan afincats a la "ciudaz condal". Tot i que ells mateixos asseguren que no es tracta d'un grup de 10 membres, entre les seves files hi ha gent dels Mordäre, Neuròtix, CS-137, Mind Crash i dels grandissims Net Weight dels quals de fet en són membres 3/4 del grup: en Xisco, en Juan Carlos i en Lluis; l'únic que no és en Magu, el bateria.

Dir que com que no miro gaire series, desconeixia que el nom ve de la serie -Breaking Bad-, per lo que confesso que al no "pillar" la referència el nom no m'ha cridat gaire.

El grup presenta ja de bones a primeres 20 temes en llengua pàtria que, com bon disc, no passa els 30 min. Foten HC-punk bastant frenètic amb riffs de guitarra "muy molones" tot i que recalcar que en comparació (inevitable) amb els Net Weight, dels quals som fans incondicionals, els temps de les cançons no són tan accelerats.

M'han molat temes com -Que t'ha passat-, l'única en català, o -Hay que decirlo mas-, que, de fet, abans d'escoltar-la, només havent llegit el títol, ja m'imaginava per on anaven els tiros, i m'ha flipat molt la cançó que tanca el disc - Hasta Aquí-.

Tenen pendent una edició en K7 i dona la casualitat que estaran de gira durant el mes de març, amb la qual tot i que per confirmar, passaran per Coimbra, on un servidor s'hi està.

07 DE MARZO: BARCELONA, TRASH ZONE STUDIO
08 DE MARZO: ZARAGOZA, ARREBATO
09 DE MARZO: MADRID (POR CONFIRMAR)
10 DE MARZO: OPORTO, CASA VIVA
11 DE MARZO: COIMBRA (POR CONFIRMAR)
12 DE MARZO: BRAGA, PROYECTIL
13 DE MARZO: LEON, CSO LA NAVE
14 DE MARZO: LA GANDARA, ANTIGUOS ALMACENES DE LA MINA
15 DE MARZO: ZARAUTZ, PUZTZUZULO GASTETXE
16 DE MARZO: LOGROÑO, VILLATRUÑO (POR CONFIRMAR)
17 DE MARZO: TORELLÓ, L´ECLÈCTIC

Segell: ???