31.7.13

Net Weight - El peso neto de la vida LP

Prenent prestada la lletra d'un clàssic d'uns clàssics que -per no tractar de burro ningú- no cal especificar, comença el primer i més llarg dels temes d'aquest -El Peso Neto De La Vida- on per fi s'han fotut a fer allò que -Loh Fans d'Ejhpaña- volíem i just allò que més els caracteritzava: 21 trallazos en menys de 23 minuts. 

Doncs si bé es veritat que quan van treure -El ojo y lo que no es el ojo (2010)- (on, com a apunt, també al primer tema hi parafrasejaven l'-Scrab on my brain- dels RKL) ens van donar una alegria als qui ens mola el TupaTupa, ja que en aquesta merda de país (entre tantes altres coses) crec que hi escassegen grups que fotin algo d'aquest rollo, i així va ser al 2012 amb aquest DISCAZO que realment van tornar a les seves veritables andades, amb un so que tot i que està gravat pel mateix JuanCarlos (Trash Zone) simplement -LO PETA MAS- que l'anterior treball.

D'entre els 21 em va entrar de seguida -El Poder Del Metal- (un altre dels llargs) on s'hi narren alguns de les vivències que qualsevol pre-adolscent flipat pels sons més extrems, pot trobarar-se tant a l'institut, a se casa, etc. I (entre d'altres) també he tingut fixació en el que ells mateixos assenyalaven com a una segona part del temó -NuevaAmor-  del -Hardcore Viva! (2000):aquest cop però amb un enfoc oposat: -AmorMugre-.

Com que amb Addenda vam tenir el gustazo de tocar amb ells al V Tssunnotes Fest, i tot i que ja tenien 14 dels 21 temes al Bandcamp, em vaig veure obligat a pillar-ho en CD, format que tenien per rular durant la gira i on com a extra s'hi incloïa una (altre cop, i ja van 3) versió de Pitbull. Pel que sé, això ja ha sortit fa ben poc en LP, lo qual vol dir que tornaré a pillar-lo perquè escoltar-lo i tenir-lo se'm fa realment obligatori.

Net Weight - El peso neto de la vida

Segell: Autoedició ???